Tuotteet

Conture 5 & 25 kpl

Tunto Conture on muotoiltu erityisen hyvin istuvaksi – se puristaa napakasti juuri oikeista paikoista. Säiliöllinen lateksikondomi on väritön, sileäpintainen ja kyllästetty liukuvoiteella. Valmistettu luonnonkumista.

Tunto Tosi Ohut 5 & 20 kpl

Tosi Ohut on superohut lateksikondomi, joka takaa luonnollisen läheisyyden tunteen. Ainutlaatuisella teknologialla Tosi Ohuesta on saatu paljon ohuempi, turvallisuudesta tinkimättä. Kondomi on väritön, sileäpintainen ja kyllästetty liukuvoiteella.

Kookas XL 5 kpl

Tunto Kookas XL on erittäin suuri lateksikondomi, jonka pidempi ja leveämpi istuvuus antaa tilaa myös mukavuudelle. Sopii heille, jotka kokevat normaalit kondomit liian lyhyiksi tai ahtaiksi. Kondomi on väritön, sileäpintainen ja kyllästetty liukuvoiteella.

Tunto Liukuvoide

Tunto Liukuvoide on vesipohjainen liukuvoide, joka antaa pitkäkestoisen luiston ja luonnollisen kosteuttavan tunteen. Ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta hellävarainen liukuvoide ei maistu tai tuoksu. Gynekologisesti testattu. 100 % vegaaninen. Tuote sopii erityisen hyvin käytettäväksi kondomien ja seksivälineiden kanssa.

TUNTO – LAADUN TAE

Kun ostat Tunto-kondomin, olet laadun äärellä. Kondomimme valmistetaan RFSU:n tehtaalla laadunhallintajärjestelmä ISO 13485 ja MDR:n (kondomien CE-merkintä) vaatimien standardien mukaan.

Lue lisää

Mietityttääkö?

Täältä löydät vastaukset useimmiten kysyttyihin kysymyksiin

Usein kysytyt kysymykset